Voordelen

  • Mijn trainingen zijn maatwerk. Samen met de opdrachtgever maak ik iets moois dat blijft plakken. Geen onnodige, saaie stukken. Door de jarenlange ervaring weet ik te boeien en mensen te laten groeien op basis van inhoud en motivatie. Meer dan 1000 tevreden studenten en managers gingen je vooraf.

  • Zoek jij iemand om op interim basis sales of te doen of je personeel aan te sturen, en je kent me nog, dan weet je dat je beet hebt: denkkracht, energie, passie en sterk in contact. Dat is wat nodig is om de boel aan de gang te brengen of te houden. Je bespaart je de zoektocht en daarmee tijd en geld om iemand te vinden  waarvan je de kwaliteiten nog niet kent.  Ik heb meer dan 600 commerciële bedrijven van binnen gezien, inclusief hun werkwijze, de problematiek die speelde en de uitdagingen die zij hadden.

    Als interim manager kan ik de rol in nemen van iemand die er even tussenuit wil of moet, of om een ruimte op te vangen terwijl je iemand zoekt.

  • Misschien heb ik je zelf ook nog wel ooit gecoacht op school. Ik coach altijd op je persoonlijke niveau. Je kent mijn manier. Je weet dan hoe ik dat doe, dat schept vertrouwen. To the point, met luchtigheid, aandacht en kennis van zaken.